WordPress websites

Van support tot complete webshop

WordPress is een populair Content Management System. Steeds meer grote websites maken gebruik van WordPress. We bouwen unieke websites die extra veilig en snel zijn. Na oplevering kun de website ook nog eens makkelijk zelf bijhouden.

Bij Kiesling Media durven we onszelf echte WordPress-experts te noemen. In het verleden maakten we meer dan 150 WordPress websites waaronder blogsystemen voor leerlingen, uitgebreide webshops en online cursussen. Alles is mogelijk.

WordPress website

Uw website is uw online visitekaartje. We helpen u graag met een unieke, veilige en snelle WordPress website die u zelf makkelijk kunt bijhouden.

WordPress hosting

Uw website verdient professionele hosting. Wij bieden hosting aan dat geoptimaliseerd is voor WordPress, zodat uw site extra snel en veilig draait.

WordPress onderhoud

Zonder zorgen altijd een up-to-date en dus veilige website. We bieden verschillende onderhoudscontracten aan voor alle soorten websites.

WordPress support

U wilt uw huidige website aanpassen of een speciale functie toevoegen? We ondersteunen u graag in het uitdenken en uitvoeren van aanpassingen.

WordPress SSL

Je krijgt niet alleen een veiligere site met een SSL certificaat, maar ook een professionelere look en hogere positie in Google. Wij leveren en installeren SSL certificaten.

WordPress hack opschonen

Uw website is gehackt? We helpen u graag binnen 24 uur met een malware clean-up en verkleinen daarna de kans op een volgende hack.

Advertentie campagnes die scoren

Van concept tot ad management

Online adverteren is voor veel interessegebieden interessant. Online kun je een specifiekere doelgroep effectiever bereiken. We meten alles en voeren continu testen uit om campagnes te optimaliseren. Voor elke campagne stellen we een uitgebreid campagne rapport op met bevindingen en aanbevelingen.

We helpen je graag met het opzetten en beheren van je online advertentie campagnes. Niet alleen op Google AdWords, maar ook bijvoorbeeld Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.