Cristian Kiesling is een online media expert met een passie voor het laten slagen van online projecten. Sinds de lancering van Kiesling Media in zijn tienerjaren heeft Cristian zich weten te ontwikkelen naar een vertrouwde partner bij tientallen bedrijven die hun online presence naar een nieuw niveau willen tillen. Cristian’s focus ligt op het leveren van totaaloplossingen.

Cristian staat bekend om zijn energieke en resultaat-gerichte persoonlijkheid, samen met zijn brede kennis op creatief en professioneel gebied. Daarmee weet hij zijn portfolio met tevreden klanten steeds weer uit te breiden. Slechts weinig zaken geven Cristian meer voldoening dan het enthousiasmeren van klanten, en hen te leren het beste uit online mogelijkheden te halen. Duidelijke communicatie is daarbij van belang volgens Cristian, en hij zal er dan ook zorg voor dragen de klant goed te informeren en te betrekken gedurende de hele looptijd van het project.

Momenteel rondt Cristian zijn master in Digital Business af op de Universiteit van Amsterdam. Wanneer Cristian niet aan het werk is, gaat hij er graag op uit. Goed eten, reizen en relaxen met vrienden is wat hij het liefst doet in zijn vrije tijd.

English